Over mij

Ik ben Paulien Broersen (1988) en ik heb veel interesse in gezondheid en welbevinden en alles wat daar mee te maken heeft! Ik heb een achtergrond als fysiotherapeut en daarna heb ik de opleiding tot haptotherapeut afgerond waardoor ik allround ben opgeleid en op een holistische manier kan kijken.

Ik ben ervan overtuigt dat lichaam, geest en ziel één geheel vormen en dat ze met elkaar in balans moeten zijn om gezond en happy te zijn.

In 2013 heb ik in Nijmegen de opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Ik heb een tijd gewerkt als fysiotherapeut binnen de eerstelijns praktijk. Ook heb ik gewerkt bij Stichting Koprol in de Maartenskliniek waar ik medische fitness heb gegeven aan mensen met een fysieke beperking. Na enige tijd kwam ik erachter dat fysiotherapie toch niet helemaal de richting was die bij mij paste. Ik miste een bepaalde diepgang die ik uiteindelijk vond in de vierjarige post-HBO opleiding tot haptotherapeut aan het ITH in Nijmegen, die ik in 2018 heb afgerond.

Tijdens deze studie heb ik aantal jaar gewerkt bij Sanadome in Nijmegen waar ik voornamelijk ontspanningsbehandelingen heb gegeven. Daarnaast heb ik vijf jaar gewerkt als personal coach bij Food&Health in Malden waar ik mensen heb begeleid op het gebied van voeding en beweging.

In 2016 ben ik mijn eigen praktijk Hapsiz gestart van waaruit ik ontspanningsmassages aanbied. In 2019 heb ik dit uitgebreid met haptotherapie en later heb ik daar ook yoga aan toegevoegd. 

Mocht je geΓ―nteresseerd zijn in haptotherapie of meer willen weten over mijn aanbod, kijk dan eens op hapsiz.nl.